PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo moderatorjev Slovenije5391
LokacijaLjubljana
Telefon+38640620427

Društvo moderatorjev Slovenije je nastalo leta februarja 1997 z namenom pomagati ljudem, organizacijam, institucijam ter lokalnim, regionalnim in nacionalnim oblastem izboljševati in povečevati njihovo uspešnost z uvajanjem in uporabo metod moderiranja pri njihovem vsakodnevnem delu.

Moderator (angl. facilitator) je vsebinsko nevtralna oseba, ki z uporabo moderatorskih metod, tehnik, znanj in veščin ustvari in vodi soustvarjalne procese, ki skupini ali organizaciji pomagajo do zastavljenega cilja po načelih dialoške, vključujoče, konstruktivne in k skupnemu dobremu usmerjene komunikacije.

Cilji društva so:

  • razvijati moderatorske kompetence,
  • krepiti prepoznavnost moderiranja kot discipline, ki prispeva k učinkovitejšemu delu skupin in organizacij  ter reševanju kompleksnih problemov,
  • spodbujati mreženje med posamezniki, skupinami in organizacijami, ki jih pritegnejo namen, cilji ter vrednote društva.

Naslov:
Koseška cesta 8
1000 Ljubljana

Kontakt:
Marjeta Novak, Dragana Prijanovič
T: +38640620427
E: marjeta@drustvo-moderatorjev.si

Splet:
www.drustvo-moderatorjev.si
Področja delovanja:
cnd
Človekove pravice

Ranljive skupine

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki