PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Dinaricum5421
LokacijaLjubljana
Telefon

Društvo Dinaricum je nevladna in neprofitna organizacija. Združuje zainteresirane posameznike in strokovnjake iz različnih področij (biologi, gozdarji, agronomi, genetiki, veterinarji, sociologi itd.), ki se aktivno vključujejo v različne aktivnosti na območju Dinaridov. Društvo Dinaricum s svojim delovanjem prispeva k varstvu, raziskovanju in trajnostnem razvoju Dinaridov in je odprto za vse, ki jih zanima narava. Večina dela v društvu je opravljenega prostovoljno.

Naša osnovna naloga v društvu Dinaricum je zastopanje interesov naravovarstva in trajnostnega razvoja na območju Dinaridov in širše po Sloveniji  za nas in naše zanamce. Prizadevamo si za čim bolj strokovno in odgovorno ravnanje z naravo in to spodbujamo s prenosom znanj in izkušenj iz znanosti  v upravljanje, s promocijo dobrih praks in z vključevanjem v projekte. Prav tako spodbujamo dialog med različnimi deležniki in se povezujemo z drugimi nevladnimi organizacijami.

Naslov:
Večna pot 111
1000 Ljubljana

Kontakt:
Rudi Kraševec
T: /
E: drustvo.dinaricum@gmail.com

Splet:
http://dinaricum.si/
Področja delovanja:
Narava in živali

Vzgoja in izobraževanje

Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki