PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Jarica5461
LokacijaBeltinci
Telefon

Društvo – Jarica je neprofitna in nevladna organizacija,  ki od leta 2009 po svojih zmožnostih z raziskovalnimi in izobraževalnimi dejavnostmi deluje na področju spoznavanja kulturne in naravne dediščine na podlagi multidisciplinarnega pristopa s katerim si prizadeva k boljšemu razumevanju, ustreznemu varovanju ali izboljšanju tako naravnega kot kulturnega okolja.

Pri razumevanju okoljske in socialne problematike prostora v katerem delujemo si pomagamo z lastno raziskovalno dejavnostjo in znanstvenimi izsledki različnih ved, z izvedbo rednih dejavnosti (objave v lokalnih glasilih, priprave razstav, predavanja) in projektov pa pridobljeno znanje delimo in prenašamo v prakso. 

Društvo občasno zaposluje preko programov Javnih del. Lastnih prostorov za svoje delovanje društvo nima, zato za arhiv in sestankovanje (žal še vedno) uporablja privatne prostore na naslovu sedeža društva. 

Naslov:
Lipovci 119
9231 Beltinci

Kontakt:
Monika Smodiš
T: 068 166 359
E: monkaorama@gmail.com

Področja delovanja:
cnd
Človekove pravice

Kultura in umetnost

Ranljive skupine

Narava in živali

Vzgoja in izobraževanje

Zdravje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki