PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDRUŠTVO BOMI5521
LokacijaLjubljana
Telefon040197876

DRUŠTVO USTVARJALNIH OTROK - BOMI (v nadaljnjem besedilu: društvo), je prostovoljno, samostojno, nepridobitno združenje na področju vzgoje in izobraževanja, šolstva in umetnosti, informiranja, oblikovanja, založništva, programiranja in raziskovanja, ter združuje fizične osebe.

Organizirano uvaja in vodi v raznovrstne oblike druženja ter vzgoje, razvijanja ustvarjalnosti in osebnega zadovoljstva, delovnih sposobnosti ter oblikovanja celovite osebnosti.

Namen društva je v povezovanju naravoslovnih, tehničnih, humanističnih in družboslovnih znanosti ter umetnosti in tako prispevati k razvoju področja kulture, kulturne in naravne dediščine, etnologije in kulturne antropologije, regionalnega razvoja, razvoja turizma, izobraževanja, glasbe, športa, vzgoje, umetnosti, informiranja, svetovanja, oblikovanja in programiranja, raziskovanja, založništva v Republiki Sloveniji.

Naslov:
Rusjanov trg 2
1000 Ljubljana

Kontakt:
maja
T: 040197876
E: pot.bomi@gmail.com

Splet:
www.bomi.si
Področja delovanja:
cnd
Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Narava in živali

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki