PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDLU Semič5701
LokacijaSemič
Telefon

Društvo likovnih ustvarjalcev Semič razstavlja dela aktivnih članov društva že več kot 15 let.. Poleg tradicionalne vsakoletne kolonije, in razstave ob občinskem prazniku, poskušamo aktivno sodelovati z lokalnimi kulturnimi društvi in ustanovami pri ustvarjanju kulturnega programa. Vsako leto organiziramo poleg kolonije še vsaj 15 razstav članov, skupinskih razstav in delavnic. Aktivno sodelujemo z Občino, TIC Semič, Kulturnim centrom Semič, Osnovno šolo Semič, Zvezo paraplegikov Slovenije, KUD Artoteko Bela krajina, ter mednarodno z društvom ULAK iz Karlovca na Hrvaškem. V jesenskih in zimskih mesecih pa pripravljamo več otroškh delavnic.

Društvo sestavljajo tako profesionalci kot tudi predvsem amaterski likovni ustvarjalci. Medse vedno radi sprejmemo vsakega, ki ga veseli in zanima likovno ustvarjanje. Vedno smo odprti  za nova sodelovanja, zato se  poskušamo vključevati v meddruštvena sodelovanja in širše.

Naslov:
Srednja pot 12
8333 Semič

Kontakt:
Jure Henigsman
T: 031 880 496
E: info@dlus.si

Splet:
www.dlus.si
Področja delovanja:
Kultura in umetnost

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki