PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Oddih Gorajte5731
LokacijaŠkofja Loka
Telefon041 214 858

Dejavnost prostovoljnega društva Oddih Gorajte spada med splošno koristne, dobrodelne, kulturne in izobraževalne projekte. Člani društva s svojim prostovoljnim delom vnašamo pestrost, zanimivost in veselje v vsakdanje življenje ljudi.

V letošnjem letu bomo s pomočjo sponzorjev iz vse Slovenije že sedmič izvajali nekomercialni projekt Pravljična dežela Gorajte, ki je namenjen najmlajši generaciji in se izvaja 16 dni v mesecu decembru, v osrčju narave. Sestavljen je iz 2-3 predstav dnevno, v času od 13.12. do 28.12.2016 (razen 25.12.). Otroke skozi 30 minutni program popeljemo v svet pravljic. Glasbena spremljava, petje, svetlobni efekti, pravljična okrasitev, barviti kostumi, živi pravljični liki - vse to otroke popelje v samo dogajanje in omogoča pristne pravljične občutke (lanskoletni ogled: 10.000 obiskovalcev).

V letu 2015 je pri projektu sodelovalo preko 50 prostovoljcev, s skupno več kot 1000 ur prostovoljnega dela.

Naslov:
Frankovo naselje 68
4220 Škofja Loka

Kontakt:
Danica Kordež
T: 041 214 858
E: nika.komerc@gmail.com

Splet:
www.pravljicnadezela-gorajte.si
Področja delovanja:
cnd
Kultura in umetnost

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki