PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo mladih kreativcev Slovenije7021
LokacijaPesnica pri Mariboru
Telefon

Ustanovljeno za otroke, da kreativno preživijo svoj proti čas. Se zabavajo, družijo in učijo. Da doživijo, vidijo in preizkusijo nekaj novega. Smo kot velika družina.

Društvo je decembra 2015 ustanovil Denis Podaj, s pomočjo svoji družinskih članov in prijateljev.  Prvi namen društva je bil da lahko v njem otroci trenirajo japonsko mečevaje, kar je tudi bil prvi društveni projekt imenovan kreativno japonsko mečevanje. Že po parih tednih delovanja je takratna ekipa v društvo začela prijavljati še tudi druge otroške projekte, v okviru katerih so se nato odvijale plesne, vrtnarske in literarne  delavnice. V roku enega leta, smo tako aktivirali še številne nove projekte, katere vsake toliko časa nadgradimo. 

Denis Podaj - ustanovitelj in  predsednik društva

Denis Podaj rojen 2.11.1989 v Mariboru. Po izobrazbi inženir hortikulture. Trenutno živi v Pesnici pri Mariboru in se ukvarja z vrtnarjenjem, japonskim mečevanjem, pisanjem mladinke literature in z organizacijo otroških dogodkov. 

Leta 2013 je postal prostovoljec pri zvezi prijateljev mladine Maribor, kjer se je začel izobraževati za spremljevalca otrok in kako otroku pomagati v stiski . Tako je nato pričel pomagati njihovim metrojem pri ustvarjalnih delavnicah, spremljav otroke na izletih in letovanjih. 

Hitro za tem, je pričel organizirati in izvajati prve delavnice za otroke. Njegove prve delavnice so bile delavnice japonskega mečevanja, sledile so vrtnarske in laterne. nakar je že pričel z organizacijo mašni in večji otroških prireditev. 

Naslov:
Spodnje Dobrenje 13 a
2211 Pesnica pri Mariboru

Kontakt:
Denis Pobaj
T: 051 386 899
E: info.dmks@gmail.com

Splet:
https://infodmks.wixsite.com/dmks
Področja delovanja:
Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Vzgoja in izobraževanje

Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki