PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo Abstinent7151
LokacijaLjubljana
Telefon059 039 981

Društvo Abstinent je nevladna humanitarna organizacija, s statusom društva v javnem interesu.

Trudimo se, da s svojimi aktivnostmi nudimo rešitev in pomoč vsem tistim, ki se srečujejo s stiskami in težavami povezanimi s tveganim, škodljivim in prekomernim pitjem alkohola. Preko svetovanja ponujamo ustrezne oblike pomoči in učinkovite rešitve tako za posameznike, kot družine, s skupinami za urejanje pa nudimo oporo vsem tistim, ki vzdržujejo življenje brez alkohola. Program posameznika obravnava celostno in mu nudi podporo pri spreminjanju življenjskega stila.

Aktivnosti obsegajo individualna svetovanja, skupine, delavnice, druženje, informiranje, sodelovanje z drugimi nevladnimi organizacijami, ministrstvi, Centri za socialno delo, šolami, vrtci in drugimi inštitucijami.

Naslov:
Linhartova cesta 13
1000 Ljubljana

Kontakt:
Petra Thaler
T: 059 039 981
E:

Splet:
www.abstinent.si
Področja delovanja:
Ranljive skupine

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki