PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo CET Platforma8091
LokacijaPtuj
Telefon051375377

Društvo CET Platforma nudi priložnosti za razvoj ustvarjalnosti, inovacij, osebnostnega in profesionalnega razvoja mladine tako, da organizira in posreduje različne delavnice, usposabljanja, izmenjave, srečanja in mreženja na področjih medijske pismenosti, komunikacij, lideršipa in podjetništva. S svojim znanjem in veščinami s področja digitlnih medijev, odnosov z javnostmi in organizacijo dogodkov podpira razvoj društev, start-upov in malih podjetij.

CET je član mednarodne mreže organizacij CET Platform s sedežem v Beogradu in lokalnimi društvi v Bolgariji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Grčiji, Italiji, Makedoniji, na Hrvaškem, Kosovu in Poljskem.

Več o nas: https://www.facebook.com/cetslo/

Naslov:
5. prekomorske 21
2250 Ptuj

Kontakt:
Špela Težak
T: 051375377
E: tezak.spela@gmail.com

Splet:
cetplatform.org
Področja delovanja:
cnd
Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Turizem

Vzgoja in izobraževanje

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki