PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeAlpe Adria Green8421
LokacijaJesenice
Telefon051311450

Društvo Alpe Adria Green , Mednarodna nevladna organizacija za varstvo okolja in narave (v nadaljnjem besedilu AAG ) združuje domače in tuje  nevladne organizacije za varstvo okolja in narave ter druge pravne osebe, katerih dejavnost vključuje varstvo okolja in narave, z enotnim namenom usklajevanja in uresničevanja programov na področju varstva in izboljševanja okolja in narave in deluje na področju sosednjih držav ter držav na področju balkana.

AAG deluje v skrbi za razvoj kakovosti življenja, ki temelji na uveljavljanju pravilnega človekovega odnosa do okolja in narave, etičnih vrednot ter spoštovanju vsega življenja in odgovornosti zanj, s ciljem ozavestiti ljudi glede trajnega pomena varovanja okolja in narave za sedanje in prihodnje rodove.

Naslov:
Cesta Franceta Prešerna 26
4270 Jesenice

Kontakt:
Vojko Bernard
T: 051311450
E:

Področja delovanja:
cnd
Človekove pravice

Narava in živali

Zdravje

Otroci in mladi

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki