PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo AniMa9411
LokacijaMiklavž na Dravskem polju
Telefon041772221

Društvo za dobrobit živali AniMa je bilo ustanovljeno 17.11.2015. Smo novo društvo na področju živalovarstva v Sloveniji, a v njem delujmo prostovoljci z dolgoletnimi izkušnjami na področju zaščite in izboljšanja bivalnih pogojev za živali v Sloveniji, kot tudi v državah bivše Jugoslavije.

Naše osnovno poslanstvo je osveščanje na področju zaščite živali, opomniti ljudi, da so tudi živali živa in čuteča bitja, ki občutijo bolečino, mraz, lakoto, pa tudi dobroto, nežnost in ljubezen.

Trudimo se ozaveščati ljudi o pomenu sterilizacij in kastracij, o pravilnem ravnanju z živalmi, tako s hišnimi ljubljenčki kot tudi z ostalimi domačimi in divjimi živalmi. Rešujemo živali iz nemogočih življenjskih razmer in prav na tem področju se trudimo biti še posebej uspešni.

Naslov:
Ekartova ulica 25
2204 Miklavž na Dravskem polju

Kontakt:
Mojca Gričar
T: 041772221
E: info@animals-matter.com

Splet:
www.animals-matter.com
Področja delovanja:
Narava in živali

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki