PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDom upokojencev Izola9681
LokacijaIzola
Telefon

Dom upokojencev Izola – Casa del pensionato Isola je javni socialno varstveni zavod za izvajanje institucionalnega varstva starejših oseb, starih 65 let in več. Svoje poslanstvo opravlja že od leta 1953 in sodi med najstarejše tovrstne ustanove v Sloveniji.
Dejavnost doma se odvija v treh med seboj povezanih zgradbah na približno 6.000 kvadratnih metrih površine. V domu prebiva 205 stanovalcev, katerim je zagotovljena osnovna in socialna oskrba ter zdravstvena nega 24 ur na dan, starostniku primerna prehrana, fizioterapevtske storitve, storitve delovne terapije ter frizerske, pedikerske in druge storitve. Prav tako je v Domu na voljo osebni zdravnik, psihiater in specialist diabetolog.
V letošnjem letu je dom prevzel tudi izvajanje programa v Medgeneracijskem centru Izola na naslovu Livade 7A, kjer želi zagotoviti pogoje za srečevanje in druženje starejših za aktivno in kakovostno preživljanje starosti, za grajenje novih odnosov in medgeneracijskega sodelovanja.

Naslov:
Kosovelova 22
6310 Izola

Kontakt:
Lijana Trontelj
T: 041 437 141
E: medgeneracijski.center@du-izola.si

Področja delovanja:
Človekove pravice

Kultura in umetnost

Šport in rekreacija

Ranljive skupine

Zdravje

Otroci in mladi

Starejši

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki