PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

23. NACIONALNI TEDEN PROSTOVOLJSTVA

Slovenska filantropija med 23. in 29. majem 2022 že tradicionalno organizira 23. Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je PRAZNOVANJE prostovoljstva in prostovoljskih organizacij, ZAHVALA prostovoljcem za njihovo udejstvovanje in ozaveščanje najširše javnosti o vlogi in pomenu prostovoljstva. V ta namen bodo potekali po Sloveniji različni dogodki.

SF-PROST-org_web_cover_609x305px22

SLOVESNI DAN PROSTOVOLJSTVA

Kdo so Junaki našega časa? Katere občine so Prostovoljstvu prijazne občine? Kdo so izjemni prostovoljci v javni upravi? Kdo je prejemnica naziva naj mentorica in kdo prejemnik naziva naj mentor prostovoljcev? Katera je najboljša prostovoljska zgodba? Vse to bomo izvedeli 24. maja 2022 v okviru Slovesnega dne prostovoljstva, ki bo ob 10. uri potekal v Domu kulture Kamnik.

 

VESELI DAN  PROSTOVOLJSTVA

Po dveh letih omejitev druženja vas sodelavci in prostovoljci Slovenske filantropije ponovno vabimo, da se nam pridružite v centru Ljubljane, kjer bomo organizirali osrednji dogodek, Veseli dan prostovoljstva. Potekal bo v četrtek, 26. maja, med 13. in 17. uro na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Namen prireditve je predstavitev prostovoljskih organizacij obiskovalcem, zabava in prijetno druženje  prostovoljcev.  Ali se nam boste pridružili tudi vi?

Želimo, da bi bil Veseli dan prostovoljstva informativen, pa tudi zabaven in interaktiven. Aktivnosti prostovoljskih organizacij (animacije, uganke in naloge za obiskovalce, nastopi, igre ...) se bodo dogajale ob stojnicah na Prešernovem trgu. Razmislite, katera aktivnost bo omogočila, da vas obiskovalci čim bolje spoznajo.

Boste dan preživeli z nami? Izpolnite spletno prijavnico, rok prijave je 16. maj 2022.

IMG_2274

 

AKTIVNOSTI V VAŠI OBČINI/MESTU/KRAJU

Vabimo vas, da v svojih krajih Nacionalni teden prostovoljstva obeležite s prireditvijo, predstavitvijo prostovoljskih organizacij, okroglo mizo ali kakšnim drugim dogodkom. Na Slovenski filantropiji vam lahko nudimo vsebinsko pomoč in promocijo dogodka. Časopisa s prostovoljskimi zgodbami, ki je bil nadomestilo za druženje prostovoljcev v času omejitev, letos ne bo.

Spletno prijavo izpolnite do 16. maja 2022.

 

VESELI DAN PROSTOVOLJSTVA V KOPRU 

Vabimo, da se nam pridružite tudi v centru Kopra, kjer bomo organizirali dogodek Veseli dan prostovoljstva. Potekal bo v sredo, 25. maja, med 10. in 14. uro na Titovem trgu.

Namen prireditve je predstavitev lokalnih prostovoljskih organizacij obiskovalcem, zabava in prijetno druženje prostovoljcev.  

Želimo, da bi bil Veseli dan prostovoljstva informativen, pa tudi zabaven in interaktiven. Aktivnosti prostovoljskih organizacij (animacije, uganke in naloge za obiskovalce, nastopi, igre ...) se bodo dogajale ob stojnicah na Titovem trgu. Razmislite, katera aktivnost bo omogočila, da vas obiskovalci čim bolje spoznajo.

Ste zraven? Izpolnite spletno prijavnico na povezavi: https://www.filantropija.org/prijava-na-veseli-dan-prostovoljstva-v-kopru-titov-trg-25-5-2022-10-00-14-00/

Rok prijave je sreda, 18. maj 2022.

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki