Print header

Pomembno je, da meje premikamo vsak dan in sanjamo nemogoče!

Objavil: Slovenska filantropija
Datum začetka: 21.10.2020
Datum konca: 31.12.2020

Z uspešnim 13. jesenskim dobrodelnim koncertom (Brez)mejno so dijaki Gimnazije Celje - Center ponovno dokazali, kako pomembno je, da meje premikamo vsak dan in sanjamo nemogoče! Zbrali so 4.500 evrov in jih namenili štiričlanski družini v hudi socialni stiski iz okolice Celja.
"Ne glede na nenavadne čase, ki nas odmikajo od soljudi in skušajo osamiti, naša GCC skupnost še vedno vztraja pri tem, da so socialni stiki pomembni tudi v časih fizične distance in varovalnih ukrepov s katerimi ščitimo šibkejše ter ranljivejše od nas. Ponosni na naše dijake in veseli, da sta solidarnost in prostovoljstvo pomembni vrednoti šole, se iskreno zahvaljujemo vsem, ki so koncert podprli. Ob mladini s tako izraženim čutom za sočloveka, se nam ni potrebno bati za prihodnost naše družbe." je ob koncu koncerta dejal Gregor Deleja, ravnatelj Gimnazije Celje - Center.
Za številne dejavnosti na področju dobrodelnosti in prostovoljstva je Slovenska filantropija gimanziji podelila tudi naziv Junaki našega časa. Bravo dijaki, glasbeniki, učitelji, ravnatelj, Celje in srečno družini!
 

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se