Print header

Forum o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo

Datum začetka: 20.1.2021
Datum konca: 20.1.2021

Vabimo vas na Forum o učenju in izobraževanju za vključujočo večkulturno družbo, ki ga Slovenska filantropija organizira v sodelovanju s Platformo SLOGA in Andragoškim centrom Slovenije. Dogodek bo potekal 20. januarja 2021 v spletni izvedbi (Zoom).

Migracije pomembno prispevajo k razvoju družb. Za polno vključevanje priseljenk in priseljencev v družbo je ključnega pomena krepitev podpornega okolja. V okviru tega imata pomembno vlogo učenje in izobraževanje: naslavljanje migracij in večkulturnosti v formalnem izobraževalnem sistemu, vključno z aktivnostmi globalnega učenja, ter vključevanje priseljenskih otrok v izobraževanje; neformalno učenje in mentorstvo priseljenskim otrokom; ter vseživljenjsko učenje kot podpora pri vključevanju priseljencev in priseljenk v družbo in krepitvi njihovih veščin.

Vabilo s programom se nahaja v priponki in na spletni strani dogodka.

Program smo pripravili v okviru projektov MINT – Mentorstvo za integracijo otrok migrantov (Slovenska filantropija), #MigratED (Platforma SLOGA) in EPUO (Andragoški center Slovenije).

Prosimo za prijavo udeležbe do petka, 15. januarja 2021.

Povezavo do spletnega okolja Zoom boste na svoj e-naslov prejeli dan pred dogodkom.

Vljudno vabljeni!

V imenu soorganizatoric:  

Marina Uzelac, Slovenska filantropija
Adriana Aralica, Platforma SLOGA
Zvonka Pangerc Pahernik, Andragoški center Slovenije

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim