Print header

Uvodna usposabljanja za prostovoljce

07.02.2013

Kaj menite o naslednji trditvi?
»Za kakovostno prostovoljsko delo je pomembna samo dobra volja prostovoljca

Kadar gre za enostavne zadeve, bi se z zgornjo trditvijo lahko strinjali. In seveda, dobra volja je pomembna, ampak ali je dovolj? Prostovoljci so povedali, da so za kakovostno delo potrebna tudi določena znanja in izkušnje ter podpora mentorja, ki jih spremlja in vodi pri delu.

Če ste ravno stopili na prostovoljsko pot ali pa vas prostovoljstvo zanima, prijazno vabljeni  na uvodna usposabljanja, naslednjega bomo izpeljali že 16. in 17. februarja v Mariboru.

Morda vas k usposabljanju spodbudi tudi mnenje prostovoljke Žive, ki se udeležila januarskega termina: "Moram še enkrat povedati, da sem še vedno pod nepopisnimi vtisi teh dveh dni ... Se kar ne da odklopit. Občutek imam, da se mi je fajn prevetrila glava, ozavestila sem nekatere stvari, ki so dremale skrite v enem kotu možganov, se družila s prijetnimi ljudmi, se imela res luštno in namesto pričakovane utrujenosti čutim energijo, vznesenost ... :) ! Enkratno, res!"

 
Več o uvodnih usposabljanjih 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim