Print header

Kreativni izziv - Mladi mladim

Razvijanje in promocija prostovoljskega dela med mladimi je program, ki se izvaja na območju Mestne občine Ljubljana z namenom aktiviranja in večjega vključevanja mladih v prostovoljske programe mladinskih in drugih organizacij.

V okviru programa izvajamo projekt Kreativni izziv – Mladi mladim v katerem povezujemo mlade prostovoljce iz različnih partnerskih organizacij za mlade v Ljubljani, ki imajo raznolike prostovoljske izkušnje z ekipo prostovoljcev, ki izkušnje prvih predstavijo na kreativen način preko različnih medijev (videa, fotografije, intervjujev, ilustracij, plakatov, itd.).

Mladi kreativni prostovoljci spoznavajo delo mladih prostovoljcev, različne možnosti prostovoljskega dela v Mestni občini Ljubljana in tako skupaj pripravijo prispevek, ki ga predstavimo v različnih medijih. V projekt vključujemo tudi mlade z manj priložnostmi, kar doprinese k dvigu njihove samopodobe, socialnih veščin in pridobivanju novih kompetenc.

TE ZANIMA SODELOVANJE V KREATIVNEM IZZIVU? 

V ekipo kreativnih prostovoljcev vabimo vse mlade ustvarjalce do 30 let, ki imate željo po ustvarjanju in nekaj ur časa za pripravo prispevka, ki pa si ga lahko razporedite glede na svoj prosti čas. S svojim znanjem in izkušnjami lahko pripravite prispevek skozi svoje oči in svoj medij! Lahko pripravite intervju, foto zgodbo, plakat ali kratek promo video film. Izkušnje so zaželene, niso pa pogoj za udeležbo. Svojo prijavo lahko oddate na novice@filantropija.org ali nas za več informacij pokličete na 051 654 726.

V ekipo prostovoljcev z zanimivo zgodbo, ki se v svojem prostem času vključujejo v različne organizacije in prostovoljske aktivnosti, pa se prav tako lahko še vedno vključite. 

Program Razvijanje in promocija prostovoljskega dela med mladimi sofinancira Mestna občina Ljubljana, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter FIHO.

     

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim