Print header

Prostovoljci na evropskem košarkaškem prvenstvu za dekleta U18

Datum začetka: 30.7.2015
Datum konca: 9.8.2015

Vsi ljubitelji košarke, ki si želite pomagati pri organizaciji evropskega prvenstva za dekleta U18, ki bo od 30. julija do 9. avgusta potekalo v Celju, imate do 14. junija priložnost, da se prijavite kot prostovoljci!

V Sloveniji se spet obeta velik košarkarski dogodek. Od 30. 7. do 9. 8. 2015 se bo v Celju odvijalo evropsko prvenstvo divizije A za dekleta U18, ki ga pod okriljem FIBA skupaj organizirata ŽKK Athlete in KZS.

16 najboljših reprezentanc se bo borilo za čim boljšo uvrstitev na dveh prizoriščih v Celju: v hali Golovec in v dvorani Zlatorog, treningi reprezentanc pa se bodo odvijali v dvorani Tri lilije v Laškem.

Za kvalitetno in čim boljšo izvedbo prvenstva bomo tudi tokrat potrebovali marljive prostovoljce, ki obožujejo košarko in so znova pripravljeni pomagati.

Ponujamo odlično delovno vzdušje v ekipi pozitivnih ljudi, neprecenljive izkušnje, hrano in pijačo med delom, prostovoljska oblačila ter zavarovanje. Po zaključku dela na prvenstvu bodo vsi prostovoljci prejeli tudi uradno potrdilo o opravljanih delih, ki je po EuroBasketu 2013 marsikomu pomagalo tudi pri iskanju zaposlitve.

Če ste ljubitelj športa, če radi spoznavate nove ljudi, če vas zanima kako poteka organizacija tako velikih športnih dogodkov in želite spoznati dogajanja na prizorišču in, če ste komunikativni ter sposobni ekipnega dela, potem vas vljudno vabimo, da se prijavite na naš razpis, ki bo potekal do 14. junija.

Zainteresirani polnoletni ljubitelji košarke se lahko prijavite prek posebne prijavnice, ki je na voljo tukaj in, ki jo je potrebno do 14.junija poslati Dragani Jusupović, pri kateri lahko dobite tudi več informacij, na dragana@zkk.athlete.si. Prostovoljci bodo informacije o potrditvah prejeli v roku 14 dni po koncu prijav.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se