Print header

Delavnica za mlade

Datum začetka: 13.8.2015
Datum konca: 13.8.2015

Si za prostovoljstvo? 
Postani del ekipe mladih prostovoljcev, ki bo pomagala pri širjenju in razumevanju prostovoljstva

Slovenska filantropija v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje že skoraj 1300 organizacij. Te delujejo na različnih področjih - socialnem, športnem, rekreativnem, izobraževalnem, zdravstvenem, kulturnem, okoljskem, turističnem, v kriznih situacijah in še na mnogih drugih. Njihov prispevek in prispevek številnih drugih organizacij naši družbi je ogromen in zato si prizadevamo, da to širša javnost prepozna, da z dobrimi zgodbami spodbudimo nova dobra dela in med prostovoljce povabimo posameznike vseh starosti.

Z ekipo mladih (do 30 let) bi želeli načrtno in dolgoročno delovati na področju promocije prostovoljstva (promoviranje preko elektronskih medijev, širjenje dobrih zgodb s sveta prostovoljstva, predstavljanje prostovoljstva drugim mladim ipd.). Za vas zato pripravljamo 6-urno delavnico, da se spoznamo, osmislimo prizadevanja, uskladimo pričakovanja in naredimo prve korake za nadaljnje skupno delo.

Delavnica bo predvidoma 13. avgusta med 9. in 15. uro v prostorih Slovenske filantropije v Ljubljani.

Prosimo vas, da izpolnite vprašalnik in nam ga na naslov (novice@filantropija.org) vrnete do 8. avgusta. S poslanim izpolnjenim vprašalnikom se prijavljate na delavnico.

Vabimo vas, da se nam pridružite. Vaš glas bo slišan, skupaj pa bomo še glasnejši.


Kontakt:
Tjaša Arko: tjaša.arko@filantropija.org, 01 433 40 24
Lenka Vojnovič: lenka.vojnovic@filantropija.org, 051 654 726

Delavnica je del projekta Slovenska mreža prostovoljskih organizacij, ki ga financirata Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za javno upravo. 

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se