Print header

INTENZIVNO IZOBRAŽEVANJE NA PODROČJU GLEDALIŠKIH TEHNIK: GLEDALIŠČE ZATIRANIH (THEATRE OF THE OPPRESSED) z globalno dimenzijo

Datum začetka: 22.10.2010
Datum konca: 28.11.2010

Med oktobrom in novembrom 2010 bo v okviru projekta »GLOBALNA UMETNOST SVETA: Gledališče za globalne družbene spremembe« izvedeno 17-dnevno mednarodno izobraževanje na področju gledaliških tehnik, s poudarkom na gledaliških tehnikah Gledališča zatiranih (Theatre of the Oppressed).

Gledališče zatiranih predstavlja obliko popularnega, na skupnosti temelječega izobraževanja, ki uporablja gledališče kot orodje za družbene spremembe na individualni, lokalni in globalni ravni. Tehnike uporabljajo v več kot sto državah za družbeni in politični aktivizem, reševanje sporov, izgradnjo skupnosti, terapijo, rehabilitacijo in zagovorništvo ter vplivanje na vladno zakonodajo.

Izobraževanje bo sestavljeno iz 12-dnevnih gledaliških delavnic ter 5-dnevnih vsebinskih seminarjev. Udeležba je brezplačna!

Več informacij najdete na  www.ekvilib.org/usposabljanja-in-delavnice

Vsi, ki bi vas udeležba na izobraževanju zanima in bi želeli biti obveščeni o razpisu na svoj e-mail,  pišite na anita@ekvilib.org.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se