Print header

Predstavitev brezplačnih tečajev oziroma učnih skupin v Mladinskem kulturnem centru

Datum začetka: 16.8.2010
Datum konca: 1.9.2010

Predstavitev bo v sredo, 1. septembra 2010, od 15.00 do 21.00.

V novem šolskem letu Mladinski svet Kranj pripravlja 4 zanimive tečaje oz. bolj učne skupine, ki se bodo odvijale v novem šolskem letu 2010/2011 v Mladinskem kulturnem centru v Kranju. Tečaji oz. učne skupine bodo za mlade od 15 do 30 let brezplačni, starejši pa boste morali plačati simbolično pristopnino. Tečaji oz. učne skupine za mlajše od 15 let niso primerni, razen izjemoma. Tečaji oz. učne skupine so namenjeni predvsem mladim iz MO Kranj, ne glede na to, ali so člani članic Mladinskega sveta Kranj. Seveda lahko pristopijo tudi mladi od drugod. Začetek v septembru oz. oktobru 2010 odvisno od zanimanja. Trajanje se lahko potegne čez celo leto ali pa se naredi več zaključenih skupin.

 

Tečaji oz. skupine za učenje:

 

SESTAVI SI SVOJ RAČUNALNIK:

Sestavi osebni računalnik iz delov. Spoznaj delovanje osebnega računalnika, se pravi njegove strojne opreme. Za pristop k delu udeležencu ni potrebno prinesti nič s seboj, razen zanimanja in dobre volje.

 

PROGRAMSKA OPREMA ZA TVOJ OSEBNI RAČUNALNIK:

Na osebni računalnik brez programske opreme bomo nalagali programsko opremo, ki je potrebna, da na strojni opremi osebnega računalnika uporabnik lahko dela. Poudarek bo na delu z odprtokodnio in brezplačno programsko opremo. Za pristop k delu udeležencu ni potrebno prinesti nič s seboj, razen zanimanja in dobre volje.

 

TONSKO OZVOČEVANJE ZA ZAČETNIKE:

Na naši opremi se bomo učili, kako postaviti ozvočenje in kako ozvočiti preproste prireditve. Za pristop k delu udeležencu ni potrebno prinesti nič s seboj, razen zanimanja in dobre volje.

 

USPOSABLJANJE ZA MLADINSKEGA DELAVCA:

Učili se bomo, kako deluje mladinska organizacija. Za pristop k delu udeležencu ni potrebno prinesti nič s seboj, razen zanimanja in dobre volje.

 

Skupine bo vodil Matej.

 

Prijave se že zbirajo in sicer na elektronski poštni naslov (predsednik.mskr@gmail.com ) ali na mobilno telefonsko številko : (00/+) (386/0) (31847075) .

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se