Print header

Okrogla miza: “Gledališče in performans v funkciji družbene kritike”

Datum začetka: 20.9.2010
Datum konca: 20.9.2010

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite dne 20.09.2010ob 16. uri v prostorih Platforme NVO za razvojno sodelovanje in humanitarno pomoč – SLOGA (Metelkova 6, Ljubljana) na predstavitvi nove pobude GLOBALNA SOFA (Global StateOF Art) ter okrogli mizi na temo »Gledališče in performans v funkciji družbene kritike«.

Tema okrogle mize bo umetnost kot dinamičen in pomemben glas družbenega aktivizma. Izpostavili bomo predvsem gledališče, pa tudi ostale oblike umetniškega performansa, v funkciji družbene kritike, ter raziskovali njihov potencial za doseganje družbenih sprememb na lokalni in globalni ravni.

Razpravljavci:Simon Kardum (direktor Kina šiška), Mojca Dimec Bogdanovski (pedagoginja v kulturi in igralka), Marta štajduhar (Kralji ulice/Univerza pod zvezdami), Marko Gorjup (gledališka skupina Odpisani), Marko Bulc (režiser) in Aldo Milohnić (Mirovni inštitut).

Po okrogli mizi bo sledil informativni sestanek, na katerem bomo podrobno predstavili program, zahteve ter  odgovarjali na vprašanja, povezana z izobraževanjem.

Več informacij: www.sofaglobal.org ali na sofa@ekvilib.org

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se