Print header

KROG ZDRAVJA v Ljubljani

Datum začetka: 20.4.2016
Datum konca: 20.4.2016

Pozdravljeni,

prostovoljni projekt MISLI NA SRCE 
pod okriljem DRUŠTVA ŠTUDENTOV MEDICINE SLOVENIJE 
v sredo, 20. 4. 2016, na Prešernovem trgu v Ljubljani prireja dogodek 
KROG ZDRAVJA.

Na stojnicah bomo od 10. do 18. ure člani projekta Misli na srce Društva študentov medicine Slovenije mimoidoče izobraževali o srčno – žilnih boleznih, ki so v razvitem svetu vodilni vzrok umrljivosti. Na te bolezni se da v veliki meri vplivati z zdravim načinom življenja in zdravljenjem pridruženih bolezni, zato je pomembno, da čim več ljudi izve, kako srčno – žilne bolezni nastanejo in kako se jih da preprečevati.

Poleg izobraževanja bo na stojnicah na voljo tudi svetovanje zdravnika ter brezplačne meritve krvnih in drugih parametrov zdravstvenega stanja: krvnega sladkorja, holesterola in tlaka,  gleženjskega indeksa, ogljikovega monoksida v izdihanem zraku, pljučne kapacitete in funkcije, …

Pri dogodku sodelujejo z nami tudi drugi projekti Društva študentov medicine Slovenije (Za življenje, Gaster Felix, Pulmo), drugi študentski projekti (Humanitarno medicinska odprava Zambija 2017 in Papua - Nova Gvineja 2016 - 2017, SidSic-ov projekt Zobek) in zunanji sodelavci (Diafit, 4P Fitnes Klub).

               

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se