Print header

Hiša Sadeži družbe vabi na druženje s predstavnicami iz Ugande

Datum začetka: 7.1.2011
Datum konca: 15.1.2011

Slovenska filantropija od leta 2010, v okviru Slovenske razvojni pomoči, izvaja projekt, ki ima namen opolnomočenja žensk, ki delajo v najbolj revnem predelu Kampale v Ugandi.  Za izvedbo projekta smo vzpostavili lokalno organizacijo »Sunny Skies Women's Project«. Predstavnice in aktivistke organizacije prihajajo na desetdnevni študijski obisk v Slovenijo v času od 09.-18.01.2011.

Program študijskega obiska bo potekal v  Ljubljani in  v Murski Soboti.

V soboto, 15. januarja 2011, ob 10.00 uri vas vabimo na predstavitev projekta in na pogovor z gostjami iz Ugande, ki nam lahko »iz prve roke« predstavijo  razmere v njihovi državi, težave s katerimi se srečujejo in kako lahko po njihovem mnenju pomaga Slovenija.

V nadaljevanju bomo izvedli ustvarjalno delavnico – izdelovanje nakita iz odpadnega papirja.

Izvajalke delavnice bodo predstavnice projekta iz Ugande. Prikazale bodo izdelavo unikatnih izdelkov iz odpadnega materiala, ki jih proizvajajo ženske v Ugandi in so že del  svetovne pravične trgovine.

Dogodek bo trajal približno do 15.00 ure.

Predstavitev projekta in ustvarjalna delavnica bosta potekali v prostorih Slovenske filantropije v  Hiši Sadeži družbe, štefana Kovača 20, Murska Sobota.

Prosimo, da nam potrdite udeležbo do srede, 12.1.2011, na telefonsko številko: 059 033 800 ali nam pišete na: hisa-ms@filantropija.org

Organizacija dogodka je odvisna od zadostnega števila prijav!


Vljudno vabljeni!
Hiša Sadeži družbe
 

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se