Print header

Izobraževalni vikend za nove DrogArt sodelavce

Objavil: DrogArt
Datum začetka: 12.11.2011
Datum konca: 13.11.2011

Se želiš pridružiti DrogArt ekipi? Te zanima delo na terenu ali izvajanje delavnic (lahko tudi oboje)? :) Beri dalje ...

Tudi letos za nove DrogArt sodelavce organiziramo izobraževalni vikend. Ta bo potekal 12. in 13. novembra 2011.

Kako postaneš del ekipe?
Javi se na info@drogart.org, 041 730 800 ali se oglasi v Info točki (Kolodvorska 20) do 25. 10. 2011, da se dogovorimo za uvodni razgovor, ki je pogoj za udeležbo na izobraževanju. Ostala navodila pa dobiš, ko prideš. ;)

Kaj lahko pri nas počneš?

Terensko delo
Dinamično delo v ekipi Pleši z glavo na prireditvah elektronske glasbe in terenski ekipi Izberi sam, kjer boš na terenu informiral o tvegani uporabi drog in alkohola ter nudil osnovno prvo pomoč tistim, ki imajo težave zaradi zaužitja psihoaktivnih substanc.

Delavnice
Preko delavnic v okviru projekta Izberi sam (projekt je osredotočen na zmanjševanje škodljivih posledic alkohola med mladimi) boš mlade v osnovnih in srednjih šolah informiral in jim pomagal pri razvijanju odgovornosti za manj tvegano vedenje.

Informiranje
Postani informator pri projektu Izberi sam, kjer boš mlade na prireditvah informiral o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in drugih drog ali pri akciji Ne pogrni na celi črti (akcija zmanjševanja škode na področju uporabe kokaina), v sklopu katere boš v klubih in na prireditvah informiral mlade s pomočjo inovativnih materialov.

Se vidimo na razgovoru in vikendu! ;)

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se