Print header

Prostovoljci zasnovali zabavno izobraževalno humanitaren projekt

Objavil: Združenje EPEKA, so.p.
Datum začetka: 23.10.2011
Datum konca: 23.10.2011

Kviz'o'manija / Quizmania
23. oktober ob 20. uri
Dvorana Štuk, Maribor

EPeKa bo v nedeljo, 23. oktobra v centru študentskega naselja na Štuku priredilo razvedrilno, tekmovalno, zanimivo, razburljivo, atraktivno, negotovo, burno, bogato in zahtevno Kviz'o'manijo.

Pridružili se boste skupini in se z njo pomerili proti drugim skupinam v lovu za znanjem. Vsakič bo k sodelovanju povabljen sovoditelj iz druge države, ki bo vodil zadnji del kviza in tako preko kviza spodbujal zanimanje o njegovi državi. Na ta način bo kviz tudi nacionalno obarvan, saj bo se bo predvajala glasba po izboru sovoditelja, pripravljena pa bo tudi tematska pogostitev. Udeleženci bodo tako spoznali državo pobliže in tako razširili svoje splošno znanje. Prav tako se bo sklop vprašanj navezoval na največje izume, največje osebnosti, na današnji dan, najboljši športniki, glasbeniki, zgodovinski dogodki,… Se pravi da bodo vprašanja, na katera se posameznik/posameznica ne more pripraviti, ampak bomo tekmovali po načelu več glav več ve.

Kviz bo potekal tako, da se bodo udeleženci nanj prijavili (prijave bodo možne preko spleta na epeka@epeka.si in nato do prvih 15 min kviza). Nato bodo udeleženci razdeljeni v več skupin. Ko bodo skupine dobile vprašanje, se bodo člani skupine morali dogovoriti za odgovor in ga ob pozivu podati. Kviz bo trajal okvirno dobro eno uro. Kviz bo prevajan v angleški jezik, tako da se toplo vabljeni tudi tuji študentje.

Prijavnina na kviz po osebi je 2 €, polovica nagradnega sklada bo namenjena zmagovalni skupini, polovica pa bo šla v dobrodelne namene.
Naslednji datumi Kviz'o'manije so 30. oktobra, 13. In 27. novembra in zaključna Kviz'o'manija s posebnim nagradnim skladom 4. decembra.
Kviz'o'manijo podpirajo: ŠOUM in Urad za mladino RS.

Info: www.epeka.si / epeka@epeka.si / FB

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se