Print header

Usposabljanje za mentorje prostovoljskega dela

Objavil: Slovenska filantropija
Datum začetka: 12.11.2011
Datum konca: 12.11.2011

Slovenska filantropija vas v sodelovanju z mrežo »Prostovoljstvo v Mariboru« vabi na brezplačno USPOSABLJANJE ZA MENTORJE IN ORGANIZATORJE PROSTOVOLJSKEGA DELA z nazivom »Izzivi vodenja prostovoljcev«, ki bo v soboto, 12. 11. 2011.

Prostovoljsko delo poleg dobre volje prostovoljcev za svoj nemoten potek potrebuje veliko veščin in znanj s področja vodenja prostovoljcev in procesa prostovoljstva.  V ta namen na Slovenski filantropiji organizirajo usposabljanja za mentorje in organizatorje, kjer organizacijam nudijo podporo pri vzpostavljanju in vodenju prostovoljstva. Tokratno usposabljanje je namenjeno mentorjem in organizatorjem prostovoljskega dela, ki so se že udeležili »Usposabljanja za mentorje in organizatorje prostovoljskega dela” Slovenske filantropije, pa želite pridobiti še dodatna znanja in veščine dela s prostovoljci.

Dotaknili se bomo naslednjih tem:

·         Delo s prostovoljci, ki potrebujejo dodatno podporo,

·         Priložnosti posebnih oblik prostovoljskega dela (korporativno prostovoljstvo, prostovoljstvo družin…),

·         Usklajevanje pričakovanj prostovoljcev in zmožnosti prostovoljskih organizacij,

·         Reševanje težavnih situacij v procesu sodelovanja s prostovoljci.

 

Usposabljanje bo potekalo v soboto, 12. novembra 2011 v Mariboru, od 9. do 16. ure v prostorih MISC INFOPEKA, Trg revolucije 9.

Prijavite se lahko na naslov: slovenska@filantropija.org ali na sedež Slovenske filantropije (Poljanska cesta 12, 1000 Ljubljana) do ponedeljka, 7. novembra 2011. O udeležbi na usposabljanju vas bodo obvestili do torka, 8. novembra 2011. Pri prijavi na usposabljanje bodo imele prednost nevladne organizacije, dobrodošli pa ste tudi mentorji/organizatorji prostovoljskega dela na srednjih šolah. Udeleženci boste na usposabljanju prejeli gradivo in potrdilo o udeležbi.

Usposabljanje je del aktivnosti Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, zato je za udeležence brezplačno.

Dodatne informacije:

Primož Jamšek, Slovenska filantropija

telefon: 01 433 40 24

e-naslov: primoz.jamsek@filantropija.org

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se