Print header

Voluntariat vabi na predstavitev priložnosti za prostovoljsko delo

Objavil: Zavod Voluntariat
Datum začetka: 9.1.2012
Datum konca: 9.1.2012

POTUJ na številne mednarodne prostovoljske tabore ter druge dolgoročne prostovoljske programe po svetu! POMAGAJ promovirati strpnost in solidarnost med ljudmi! SPOZNAVAJ ljudi različnih narodnosti in kultur ter postani glasnik prostovoljstva in miru!

Tudi v novem letu ponujamo priložnosti za prostovoljno delo na več kot 1000 mednarodnih taborih po vsem svetu ter v različnih programih dolgoročnega prostovoljnega dela!

Vključite se lahko v širok spekter aktivnosti: delo na uveljavljanju ženskih pravic in boj proti različnim oblikam diskriminacije, okoljevarstveno delo, osveščanje mladih, delo z otroki v mladinskih centrih, medkulturni in umetniških projekti in še in še. 

Udeležba na prostovoljskih projektih nudi intenzivno delovno izkušnjo in omogoča globlji vpogled v drugo kulturo, ki se lahko v marsičem razlikuje od nam domačih navad in vedenjskih vzorcev. Ne izpustite odlične priložnosti za pridobivanje izkušenj, spoznavanja sveta in notranjo rast!

Naši prostovoljci vam bodo 09.01.2012 ob 18h v Knjižnici Otona Župančiča predstavili:

  • Mednarodni prostovoljski tabor na Finskem, Maruša Vukelić
  • Zanimivo izkušnjo dolgoročnega prostovoljskega dela v Gani znotraj programa   Evropske prostovoljne službe, Maja Isaković in Zala Turšič
  • Prostovoljski projekt v Maroku znotraj projekta GLEN, Maja Dolinar

Seveda pa vas bomo seznanili tudi s postopki prijave in iskanjem različnih projektov.

Dobimo se 09.01.2012 ob 18h v Knjižnici Otona Župančiča, Kersnikova ulica 2, 4. nadstropje! Pridruži se nam!

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim