Print header

Delavnica Kako do uspešnega socialnega podjetja?

Datum začetka: 16.2.2012
Datum konca: 16.2.2012

Inštitut za ekonomska raziskovanja organizira v okviru projekta ISEDE-NET, ki ga financira Evropska unija v okviru programa Jugovzhodna Evropa, delavnico “Kako do uspešnega socialnega podjetja?”.

Na delavnici bodo sodelavci Inštituta za ekonomska raziskovanja predavali o podjetništvu, podjetniških financah in marketingu. Popoldan bodo udeleženci delavnice prejeli navodila za izdelavo poslovnega načrta in začeli s pisanjem poslovnih načrtov.

Vsem udeležencem bo v naslednjem mesecu na voljo tim podjetniških svetovalcev Inštituta za ekonomska raziskovanja, ki bo socialnim podjetnikom svetoval pri pisanju poslovnega načrta.

Delavnica je namenjena socialnim podjetnikom oziroma bodočim socialnim podjetnikom, ki želijo pridobiti ključna podjetniška znanja, potrebna za uspešen zagon in upravljanje socialnega podjetja.

Več v programu delavnice. Delavnica bo potekala na Inštitutu za ekonomska raziskovanja, Kardeljeva ploščad 17, 1000 Ljubljana, 16. 2. 2012. Udeležba na delavnici je brezplačna.

Prijave na delavnico sprejemamo na e-mail naslovu ier@ier.si do 13. 2. 2012. Število mest je omejeno. Vljudno vabljeni, Dr. Matjaž Črnigoj, vodja projekta ISEDE-NET

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se