Print header

Brezplačno usposabljanje prostovoljcev in mladinske delavnice

Datum začetka: 29.2.2012
Datum konca: 29.2.2012

Vsebinska mreža nevladnih organizacij s področja sociale »Opolnomočenje NVO« vabi  na BREZPLAČNO USPOSABLJANJE PROSTOVOLJCEV IN MLADINSKE DELAVNICE, ki bo v sredo 29. februarja, od 09:00 do 15:00 v prostorih Centra Evrope, Dalmatinova 4, Ljubljana. 

K udeležbi  vljudno vabimo prostovoljce in mladinske delavce, ki delajo  v nevladnih organizacijah na  različnih področjih socialnega varstva. 

Usposabljanje bo potekalo v različnih tematskih delavnicah, ki bodo izoblikovane na podlagi izraženih potreb, interesov in želj prijavljenih udeležencev. Temeljilo bo na vrstniškem pristopu izmenjave izkušenj in učenja v skupini. Delavnice bodo omogočale vključenost vseh sodelujočih, posredovanje izkušenj, prenos dobrih praks in oblikovanje novih idej za prostovoljsko delo v organizacijah, ki delujejo na področju drog in zasvojenosti.

Ker so v projekte in programe, ki jih izvajamo nevladne organizacije, vključeni različni prostovoljci in uporabniki, so tudi potrebe in interesi različni. Za oblikovanje skupin in sodelovanje v delavnicah predlagamo  naslednje tematske sklope in vas hkrati prosimo za dopolnitev vsebin glede na potrebe, ki jih pri delu zaznavate vi in vaši prostovoljci:

  • prostovoljsko delo  z uporabniki na terenu
  • prostovoljsko delo v zaporih
  • prostovoljsko delo v dnevnih centrih,
  • prostovoljsko delo z mladimi na področju preventive in  zmanjševanja škode,
  • inovativni pristopi prostovoljskega dela z uporabniki drog,
  • drugo:__________________________________________________

Zaradi lažje organizacije usposabljanja zbiramo prijave na elektronski naslov: ana.katarina@zmanjsevanje-skode.si  Ob prijavi prosimo navedite tudi tematski sklop, ki se ga boste udeležili. Prijavite se lahko tudi preko spletnega obrazca.

Organizacije lahko podate skupno prijavo, v kateri prosimo navedite število udeležencev usposabljanja in tematske sklope pri katerih bodo sodelovali.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na :

-       telefonski številki 031/600 210 (Jadranka Barbarić, sodelavka v projektu)

-       elektronskem naslovu ana.katarina@zmanjsevanje-skode.si

                                                                                                   Vljudno vabljeni!

Vabilo s prijavnico

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se