Print header

Zdrav moški + zdrava ženska = zdrava družina = zdrava družba

Datum začetka: 19.3.2012
Datum konca: 19.3.2012

Verjetno se boste strinjali z nami, da zdrava družba ne more biti zdrava, če njeni člani živijo ne zdravo? Društvo Šola zdravja že pet let poskuša praktično in teoretično osveščati svoje člane in širšo javnost po Sloveniji kako zdravo živeti. Osnovni cilj jim je pomagati pri usposabljanju vsakega med nami za zdravo ravnanje s samim seboj, s svojim telesom in z umom. Kako doseči čim boljše življenje je odvisno od vsakega posameznika, Društvo Šola zdravja pa v ta namen organizira in izvaja različna strokovna in alternativna predavanja in delavnice. Osnovna vsakodnevna aktivnost Šole zdravja je jutranja telovadba, ki se izvaja vsako jutro (razen nedelje in praznikov) na odprtem ob 7.30 istočasno po celi Sloveniji.

Na vas se obračamo z vabilom na naše enodnevno vseslovensko druženje na Ptuju, ki ga organiziramo skupaj z občino Ptuj in sicer v ponedeljek, 19.03. ob 10 h na Mestnem trgu pred Magistratom. Izvajali bomo vaje "1000 gibov". Pričakujemo skupine iz cele Slovenije (300-400 članov), zbirali se bomo do 10h, ko bo prisotne pozdravil župan občine Ptuj.
Kmalu potem bo sledila skupinska telovadba na odprtem. Člani Društva so vajeni telovaditi po lepem in slabem vremenu, tako tudi tega dne ne bo drugače. Ustavi jih lahko le zelo slabo vreme s padavinami. Društvo bo poskrbelo za organizacijo prevozov z avtobusi.

Srečanje na Ptuju bo poleg skupinske telovadbe vseboval tudi druge aktivnosti: vodeni ogled mesta Ptuj, kopanje v Termah Ptuj, hoja do ptujskega jezera in kosilo. Seveda, kakor komu kaj ustreza. Več informacij, pa tudi na spletni strani:

www.srce-me-povezuje.si/solazdravja

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se