Print header

Pridobivanje sponzorjev in donatorjev (v socialnih podjetjih)

Datum začetka: 8.5.2012
Datum konca: 8.5.2012

Začenjamo niz brezplačnih delavnic "KREATIVNI ZAČETKI TEDNA S SOCIALNIMI INOVATORJI PRIHODNOSTI", ki pomagajo socialnim podjetnikom, bodočim socialnim podjetnikom, podjetnikom, aktivnim mladim.

Delavnice potekajo v prostorih inkubatorja SIP, Rakovniška ulica 6 in so namenjene povezovanju, vzpostavljanju kontaktov in seveda poglabljanju vsebin.

Vsebina:
Kdo so sponzorji in donatorji, kako razmišljajo, kako komunicirati z njimi, kako jih prepričati, da namenijo sredstva ravno naši organizaciji, kakšni so njihovi interesi, kakšen je uspešen in kakšen neuspešen predlog, katere so dobre prakse v Sloveniji – vse to so vprašanja, na katera bomo odgovorili na delavnici.

Po delavnici bodo udeleženci znali:
- načrtovati aktivnosti za pridobivanje sponzorjev in donatorjev,
- uporabljati različne metode pridobivanja sponzorjev in donatorjev,
- izdelati predlog sodelovanja.

Delavnica je namenjena:
- začetnikom pri pridobivanju sponzorjev in donatorjev,
- vsem, ki že imajo izkušnje s pridobivanjem sponzorjev in donatorjev, vendar pri tem niso bili uspešni.

Prednost pri uvrstitvi med udeležence bodo imeli mlajši od 25 let in iskalci prve zaposlitve. Pohitite s prijavami, mest za posamezno delavnico je zgolj 15.

Prijave sprejemamo na povezavi.
Metode dela: predavanje, igra vlog, vaje, skupinsko delo, diskusija.

Predavatelj: Bojan Urek je vrsto let deloval na strani sponzorjev in donatorjev, zato vam bo postregel s številnimi praktičnimi primeri in vam predstavil njihov način razmišljanja ter odločanja o sodelovanju. Zadnja leta aktivno deluje na področju nevladnih organizacij, zato pozna njihove potreb, obenem pa tudi sam nastopa v vlogi fundraiserja.

Predavateljica: Vesna Savnik, ki ima 15 letne izkušnje kot vodja in organizator zbiranja sredstev in korporativnega prostovoljstva v organizacijah kot so UNICEF Slovenska filantropija, idr.. Posebej jo odlikuje poznavanje praktičnega dela zbiranja sredstev tako od podjetij kot od posameznikov z uporabo različnih metod in tehnik.

Projekt Socialni inovatorji prihodnosti delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 4. razvojne prioritete: »Enakost možnosti in spodbujanje socialne vključenosti«, 4.1 prednostne usmeritve »Enake možnosti na trgu dela in krepitev socialne vključenosti«.

Čas dogodka: 8. maj 2012, ob 17.00 uri
Kraj dogodka: Rakovniška ulica 6. Ljubljana

Organizator: Mladinski ceh, Tadeja Mesojedec
T: 051 635 659
E: tadeja.mesojedec@socialni-inovatorji.si

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se