Print header

Vabilo na brezplačno delavnico Razumeti konflikt-razumeti sebe

Datum začetka: 16.5.2012
Datum konca: 16.5.2012

Dragi prostovoljci!

V današnjem času se na svojih poteh srečujemo z marsikatero preizkušnjo v odnosih, pa če je to v družini, na delovnem mestu ali na področju prostovoljstva ... premostimo jo s pogumom, voljo in veščinami dobrega komuniciranja.

Smo družabna bitja in zato je porajanje konfliktov sestavni del našega
življenja. Vsak se potem znajde in rešuje situacije na sebi primeren način. Mogoče so to hitre in ne najbolj učinkovite rešitve, saj so imele svoj vir v nerazčiščenem in površno odstranjenem problemu. Če se še vedno vračamo k nekdanjemu hitremu reševanju zapletenih okoliščin, je čas, da si pri iskanju rešitev začnemo prizadevati za pristope s trajnejšim načinom delovanja.

Vabimo vas, da se udeležite
brezplačne delavnice »Razumeti konflikt- razumeti sebe«,
kjer bomo izostrili naše zaznavanje in odzive na konflikt ter kaj nam le-ti prinašajo. Občutili bomo, kakšno vlogo pri tem odigrajo naša čustva. V svoje življenje pa bomo vnesli nekaj uporabnih tehnik in spoznali način, kako speljati pogovor o perečih temah, tako da je na koncu izid v obojestransko zadovoljstvo.

KDAJ: v sredo, 16. maja ob 16.00 (traja predvidoma do 19.00)
KJE: prostori Kadisa, na Koprski 72, nad fitnes centrom Sokol (zadnja postaja avtobusa št. 1 - Mestni log)

Vaše prijave z veseljem sprejemamo do 9. maja oz. do zapolnitve prostih mest na e-pošto: viktorija.drnovsek@kadis.si ali 01 / 200 81 80

Uravnoteženost sveta temelji na izmenjavi.
Vaš vložek v delavnico je kratka izmenjava izkušnje prostovoljstva. Kako ste se srečali z prostovoljstvom, vaša osebna izkušnja, kaj vam je prostovoljstvo dalo, oris osebne spremembe v povezavi z volonterskimi aktivnostmi ... kratek prispevek naj bo v pisni obliki in z vašim dovoljenjem ga bomo objavili na strani projekta Tell me about your commitment, katerega namen je zbiranje izkušenj prostovoljstva.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se