Print header

Dobrodelno striženje za Darfur II

Datum začetka: 18.6.2012
Datum konca: 30.6.2012


EPeKa, Klub mariborskih študentov in TOMO KRIŽNAR

18. junij 2012 – 30. junij 2012
Frizerski atelje EPeKa Maribor, EPeKa Koroška, EPeKa Ajdovščina

EPeKa, Klub mariborskih študentov in Tomo Križnar vabijo na dobrodelno striženje, ki se bo odvijalo med 18. in 30. junijem 2012. V tem terminu se boste lahko ostrigli ali uredili pričesko pri profesionalnih frizerskih mojstrih na treh lokacijah v Sloveniji, kjer deluje Frizerski atelje EPeKa.
Celotna cena striženja pa bo namenjena fundaciji H.O.P.E. za nakup miniaturnih kamer. Tako da prosimo, da se čimprej naročite in s tem prispevate tudi vi k izboljšanju razmer v Sudanu.

Frizerski ateljeji:

EPeKa Maribor, Pekrska cesta 6, Maribor
EPeKa Koroška, Kotlje 3 a, Kotlje
EPeKa Ajdovščina, Župančičeva ulica 8, Ajdovščina

V letošnjem letu smo akcijo razširili poleg Maribora še na Kotlje in Ajdovščino. Pri frizerjih Tadej Kaube, Inga Ferfolja, Blaž Jelenko in Erik Ličen boste lahko izkoristili vse frizerske storitve, ki jih naši mojstri ponujajo. Plačilo za storitve pa bo ponovno namenjeno humanitarni organizaciji H.O.P.E. za nakup miniaturnih kamer s katerimi se beleži iztrebljanje ljudi v Nubskih gorah, modremu Nilu, Abjeju in Darfurju. S tem upamo da bodo ustrezne institucije kot so OZN odreagirale in ustavile morijo.

Predstavitev TOMO KRIŽNAR: Sveže informacije iz Sudana in projekcija filma »Oči in ušesa Boga – videonadzor Sudana« Toma Križnarja in Maje Weiss.
1. julij 2012 ob 18. Uri v Klubu KMŠ Maribor, Pristaniška ulica 2

Dne 1. julija 2012. ob 18. uri bomo v Klubu KMŠ Maribor, na KMŠ odru Festivala Lent, gostili Tomo Križnarja, ki nam bo postregel z najnovejšimi informacijami v zvezi s stanjem v Sudanu. Pokazal nam bo tudi sveže najnovejše fotografije in posnetke s terena.

Po predavanju bodo frizerji ateljeja EPeKa in donatorji predali vsa zbrana finančna sredstva humanitarni organizaciji H.O.P.E..

Po predaji bo sledil ogled filma Oči in ušesa Boga - videonadzor Sudana ter pogovor s Tomom Križnarjem.

Naročanje v frizerskih salonih je možno na telefonskih številkah:

EPeKa Maribor, Pekrska cesta 6, Frizerski salon Inga, Inga Ferfolja 041 865 700 in Frizerski atelje Vojlavejla Tadej Kaube 070 828 827, EPeKa Kotlje, Kotlje 3a, Studio San3, Blaž Jelenko 051 731 272, EPeKa Ajdovščina, Župančičeva ulica 8, Frizerski salon Erik, Erik Ličen 031 853 569..

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se