Print header

Delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov v program Mladi v akciji

Datum začetka: 12.9.2012
Datum konca: 13.9.2012

Približuje se zadnji prijavni rok v letu 2012. Zaradi večjega števila prijavljenih projektov ter zaradi ponavljajočih se pomanjkljivosti, ki vodijo v zavrnitev projekta, Nacionalna agencija organizira dodatne delavnice za pomoč prijaviteljem pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov v program.

Na delavnicah bodo prijavitelji lahko izvedeli več o pripravi kakovostnega finančnega načrta ter razjasnili vprašanja, ki se jim porajajo ob pripravi prijavnice.

Delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov bodo potekale v prostorih Zavoda Movit, Dunajska 22 (stavba Slovenijales, 10 nadstropje pri desnih dvigalih), in sicer:

- v sredo, 12. septembra 2012: 
ob 15.uri: Mladinske izmenjave (Akcija 1.1) in mladinske izmenjave v okviru Akcije 3.1 (Sodelovanje s sosednjimi partnerskimi državami EU) 
ob 17.uri: Mladinske pobude – Akcija 1.2

- v četrtek, 13. septembra 2012:
ob 15.uri: Evropska prostovoljna služba – Akcija 2.1 
ob 17.uri: Usposabljanje in mreženje (Akcija 4.3) in usposabljanje in mreženje v okviru Akciji 3.1 (Sodelovanje s sosednjimi partnerskimi državami EU)

V kolikor se zanimate za Akcijo 5.1 – Srečanja mladih in odgovornih za mladinsko politiko ter Akcijo 1.3 – Projekti mladih za demokracijo,  to sporočite na elektronski naslov info@mva.si do ponedeljka, 3. septembra 2012.

Kraj in datum teh dveh delavnic bo glede na zanimanje objavljen naknadno. Na delavnice ste vabljeni udeleženci, ki ste že razvili konkretno projektno idejo za prijavo projekta v program Mladi v akciji.

Priporočajo vam, da s seboj prinesete izpolnjeno prijavnico za ustrezno akcijo. Prosijo vas, da svojo udeležbo sporočite do ponedeljka, 3. septembra 2012, na elektronski naslov info@mva.si (telefonskih prijav ne sprejemamo!) in ob prijavi jasno navedete, za katero delavnico se prijavljate.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se