Print header

Vabilo na meditacijske delavnice na prostem

Objavil: Zdrava Atmosfera
Datum začetka: 7.9.2012
Datum konca: 21.9.2012

VABILO NA MEDITACIJSKE DELAVNICE NA PROSTEM, 7., 14. IN 21. 9. 2012 ob 17.00 (v primeru slabega vremena odpadejo), MESTNI PARK CELJE


Se želite sprostiti in spoznati sebe, najti mir v svojem srcu? Pridružite se dnevom odprtih vrat, predstavitvenim brezplačnim meditacijskim delavnicam na prostem, ki jih bo vodil Dragutin Barušić, duhovni učitelj. Oprema: ležalka, voda. Trajanje: 1  ura. Prijave: niso potrebne. Priporočamo vam, da si poželite in se kasneje pridružite tudi rednim tedenskim delavnicam, ki potekajo v prostorih Mestne četrti Nova vas, Ul. Bratov Vošnjakov 1, Celje od 20.00 do 23.00.


Več informacij: www.zdravaatmosfera.si, www.facebook.com/ZdravaAtmosfera, e-pošta: {esbwbbunptgfsb/tjAhnbjm/dpn, GSM 041 414 696.


O prireditelju: Zdrava atmosfera je nevladna organizacija, ki s svojimi raznovrstnimi oblikami delovanja prebuja narod, da se vse bolj zaveda človeških vrednot, kot so ljubezen, lepota, dobrota in blagostanje, ki jih vsi nosimo v sebi. V okviru Zdrave atmosfere pripadniki vzpostavljamo in negujemo zdrave odnose med ljudmi in naravo. Učimo se, kako človek človeku spet postane človek, kako postati prijatelj in boljši človek, ki nikoli ne obrne hrbta. Obujamo prave vrednote, da bi obogatili svoje življenje in življenje ljudi okoli nas. Srečujemo se vsak petek, kjer od učitelja dobimo koristna navodila, pomoč za napredek, podporo za uspeh in pozitivne nasvete za življenje na vseh področjih. Učitelj v človeku prebudi zavedanje njegove duše, razširi njegove sposobnosti in obogati življenje. Pomaga nam reševati trenutne situacije in nas nauči, kako lahko sami vplivamo na svojo prihodnost.

 

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se