Print header

Garažna razprodaja in zelenjavna tržnica

Datum začetka: 15.9.2012
Datum konca: 15.9.2012

Dragi sosedi,

Želimo si več dogajanja v našem parku! Radi bi kupovali hrano, pridelano na bližnjih kmetijah! Imamo staro šaro, ki bi se je radi znebili in zraven še nekaj zaslužili! Kupujemo rabljene stvari, ker nosijo edinstvene zgodbe! Želimo si kulturne, kreativne, sodobne in angažirane vsebine na našem pragu! Menjamo udobje v zasebnosti za skupno akcijo v prostoru javnosti! Hočemo biti soseska in ne spalno naselje! Soustvarjajmo boljšo kvaliteto bivanja za vse! Povežimo se v različnosti in se učimo in zabavajmo skupaj! Gremo ven! Gremo v park!

Hočemo manj sivine in več vsebine zato dajemo dobrovoljno pobudo za:

GARAŽNO RAZPRODAJO in ZELENJAVNO TRŽNICO
z ustvarjalnimi delavnicami in družabnim programom

v soboto 15.9.2012
v parku med Mucharjevo ul. in Glinškovo pl.

Prodajamo in kupujemo vsi! Prodajalci prinesejo predmete za prodajo in mize ter stole oziroma prte in preproge, kamor jih razpostavijo. Če je preveliko, da bi prinesel sam in nima več nikakršne uporabne vrednosti (na primer preperele gume in vzmetnice), potem to ne paše na garažno razprodajo ampak na kosovni odvoz! Kdor ne pospravi za sabo, bo sistematično nadlegovan s strani posebej za to izurjenih lokalnih golobov – specialcev in ljudožerskih mravelj faraonk!

Vse delo je prostovoljsko, zato se javite in za nič plačila dobite veliko.

Javite se (alenka.krec@siol.net , 041 819 359), če bi želeli deliti svoja posebna znanja in veščine kot mentor ali mentorica delavnice. Javite se, če ste pripravljeni sodelovati pri peki palačink, lepljenju plakatov, urejanju in organizaciji prostora.

Povejte vsem.

Pridite.

Morda boste celo izvedeli, kaj je sosed skrival v kleti ...

Alenka Kreč Bricelj, koordinatorica prireditve

alenka.krec@siol.net

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se