Print header

Tek in hoja za upanje 2012 - Ljubljana

Datum začetka: 29.9.2012
Datum konca: 29.9.2012


Tek in hoja za upanje, tradicionalni uvodni dogodek v rožnati oktober, mesec boja proti raku dojk, pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za zdravje.


Letos se ponovno dobimo na Teku in hoji za upanje, ki je kot že vrsto let namenjen gibanju, veselemu druženju in zbiranju sredstev. Tudi letos bomo tekli in hodili pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za zdravje. Zbrana sredstva bomo namenili Zvezi prijateljev mladine za pomoč socialno ogroženim otrokom.

Prvič bomo v Ljubljani in Mariboru pripravili tudi tek za osnovnošolske otroke in s tem opozorili, da se skrb za zdrav način življenja začne že pri najmlajših. Donacija za otroški tek je en evro, za otroke pa bomo pripravili tudi zanimive aktivnosti.

V Ljubljani se dobimo v soboto 29. septembra, pred Halo Tivoli.
S prijavami začnemo ob 9. uri. S tekom in hojo na dva, štiri in osem kilometrov po parku Tivoli bomo začeli ob 11. uri. Nosilka srebrne olimpijske medalje iz Atlante, atletinja Brigita Bukovec bo poskrbela, da se bomo pred tekom dobro ogreli, z najmlajšimi pa bo odtekla tudi tek za otroke.
V nadaljevanju dopoldneva pa nas bodo zabavali Anja Križnik Tomažin, Klemen Slakonja, Martina Ipša in akrobatska skupina Dunking Devils ter plesna skupina Bolero.
Ljubljanske mlekarne se bodo predstavile s svojimi izdelki, otroci, ki se bodo udeležili teka za otroke, pa bodo dobili brezplačen triurni vstop v Lumpi park.

Dogodek bo v vsakem vremenu, v primeru dežja bodo na voljo pelerine.
Z udeležbo na teku in hoji ter s plačilom donacije, ki znaša v Ljubljani 10 evrov in na otroškem teku en evro boste podprli prizadevanja Europe Donne in prispevali v sklad, s katerim želimo pomagati socialno ogroženim otrokom. Zbranim donacijam bomo dodali še izkupiček od prodanega blaga na dogodkih, ter druge donacije podpornikov Europe Donne zbrane do konca rožnatega oktobra.
Ko pomagamo drugim, pomagamo tudi sebi.
Prisrčno vabljeni!

Predprijava na Tek in hojo za upanje

Tudi letos vas vabimo k predprijavi na spletni strani. Izmed predprijavljenih, ki bodo  donacijo poravnali do 26.9.2012 za Ljubljano, oziroma do 3.10.2012 za Maribor, bomo izžrebali 20 nagrad.

Prijave za Tek za upanje 2012 v Ljubljani
Pregled prijav Tek za upanje 2012 v Ljubljani

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se