Print header

Tek in hoja za upanje 2012 - Maribor

Datum začetka: 6.10.2012
Datum konca: 6.10.2012


Tek in hoja za upanje, tradicionalni uvodni dogodek v rožnati oktober, mesec boja proti raku dojk, pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za zdravje.


Letos se ponovno dobimo na Teku in hoji za upanje, ki je kot že vrsto let namenjen gibanju, veselemu druženju in zbiranju sredstev. Tudi letos bomo tekli in hodili pod častnim pokroviteljstvom Ministrstva za zdravje. Zbrana sredstva bomo namenili Zvezi prijateljev mladine za pomoč socialno ogroženim otrokom.

Prvič bomo v Ljubljani in Mariboru pripravili tudi tek za osnovnošolske otroke in s tem opozorili, da se skrb za zdrav način življenja začne že pri najmlajših. Donacija za otroški tek je en evro, za otroke pa bomo pripravili tudi zanimive aktivnosti.

V Mariboru se bomo družili, v soboto 6. oktobra.
S prijavami začnemo ob 9. uri, s tekom ali hojo na dva, štiri in osem kilometrov po Mestnem parku Maribor pa ob 11. uri. Pred tekom in hojo se bomo ogreli z Mojco Bračko.
Skozi sobotno dopoldne nas bo popeljala Melita Plešnik, svoje kolesarske atrakcije bo predstavil Urh Pantner, plesalci Plesne šole Bolero in telovadci Športnega društva Center Maribor.
Z različnimi otroškimi delavnicami pa bomo poskrbeli, da tudi našim najmlajšim ne bo dolgčas. 

Dogodek bo v vsakem vremenu, v primeru dežja bodo na voljo pelerine.

Z udeležbo na teku in hoji ter s plačilom donacije, ki znaša v Mariboru 5 evrov in na otroškem teku en evro boste podprli prizadevanja Europe Donne in prispevali v sklad, s katerim želimo pomagati socialno ogroženim otrokom. Zbranim donacijam bomo dodali še izkupiček od prodanega blaga na dogodkih, ter druge donacije podpornikov Europe Donne zbrane do konca rožnatega oktobra.

Ko pomagamo drugim, pomagamo tudi sebi.

Prisrčno vabljeni!


Predprijava na Tek in hojo za upanje

Tudi letos vas vabimo k predprijavi na spletni strani. Izmed predprijavljenih, ki bodo  donacijo poravnali do 26.9.2012 za Ljubljano, oziroma do 3.10.2012 za Maribor, bomo izžrebali 20 nagrad.


Prijave za tek za upanje 2012 v Mariboru
Pregled prijav za tek za upanje 2012 v Mariboru

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se