Print header

Zdrava Atmosfera z oktobrom vabi na delavnice duhovne rasti tudi v Ljubljani!

Objavil: Zdrava Atmosfera
Datum začetka: 1.10.2012
Datum konca: 1.10.2013

Zaradi velikega zanimanja nevladna organizacija Zdrava Atmosfera s 1. oktobrom začenja z rednimi tedenskimi delavnicami osebne rasti z učiteljem Dragutinom Barušićem tudi v Ljubljani, vsak ponedeljek med 19. in 22. uro v prostorih Zavoda CNVOS, Povšetova 37 (4. nadstropje). Vstop prost, zaželeni prostovoljni prispevki. Vabljeni!

Vsak dan se pri svojem delu srečujemo z različnimi ljudmi in situacijami. Ob tem moramo biti najprej čvrsti in stabilni v sebi, da lahko pomagamo drugim. Vzemite si čas in ugotovite, kako lahko človek človeku spet postane človek - prijatelj, ki nikoli ne obrne hrbta. Na delavnicah dobite koristna navodila, pomoč za napredek, podporo za uspeh in pozitivne nasvete za življenje na vseh področjih.

Učitelj Dragutin Barušić v človeku prebudi zavedanje njegove duše in razširi njegove sposobnosti, pomaga reševati trenutne situacije in nas nauči, kako lahko sami vplivamo na svojo prihodnost.

Več informacij: www.zdravaatmosfera.si, www.facebook.com/ZdravaAtmosfera, e-pošta: zdravaatmosfera.si@gmail.com, GSM: 041 284 376 (Zala Grilc, poverjenica ZA)Zdrava atmosfera s svojimi raznovrstnimi oblikami delovanja prebuja narod, da se vse bolj zaveda človeških vrednot, kot so ljubezen, lepota, dobrota in bogastvo, ki jih vsi nosimo v sebi. V okviru Zdrave atmosfere pripadniki vzpostavljajo in negujejo zdrave odnose med ljudmi in naravo. Ima veliko simpatizerjev, včlanjenih je okoli sto ljudi, približno trideset pa je zelo aktivnih pri delovanju društva. Dobivajo se tedensko prek celega leta v Celju in Zagrebu, sedaj tudi v Ljubljani, vsak mesec pa organizirajo izlet z učenjem v naravi.

Mediji o Zdravi atmosferi:
mojezdravje.dnevnik.si/sl/Za+du%C5%A1o/Psihologija/2549/Dragutin+Baru%C5%A1i%C4%87+o+zdravi+atmosferi 
www.sensa.si/preview/16/1969/ 
www.zdravaatmosfera.si/dokumenti/ZvezdeCelja.pdf 
www.zdravaatmosfera.si/dokumenti/Clanek_Celjan.pdf 
www.youtube.com/watch?v=W-UlmyD4k-k&feature=share 

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim