Print header

Igrače najdejo nov dom

Datum začetka: 18.10.2012
Datum konca: 18.10.2012

Jesen je tu! Čas, da zamenjamo garderobo. Morda tudi pravi trenutek, da spustimo prepih med otroške igrače? Da odpihne tiste, ki jih je otrok prerasel in prinese nove, povsem v skladu z otroškimi željami, za kar ni potrebno odpirati denarnice!

Otroke in starše vabimo, da se nam pridružite na brezplačnem družabnem dogodku, ki ga vsak mesec pripravlja ZOOPI, Zavod za otrokom in okolju prijazno igro. Otroci si bodo z novimi prijatelji izmenjali igrače, knjige, družabne igre, zgoščenke s pravljicami in risankami.

Dovolite otroku, da se zabava z vrstniki ob preizkušanju novih igrač, da daruje in je obdarovan. Ne skrbite, če se je Barbiki zlomila noga, bager pa potrebuje temeljit servis, doktor ZOOPI ju bo poskusili pozdraviti, vaš otrok pa se bo ob tem naučil popravljati igrače sam. Poklepetajte s starši, ki jim prav tako ni vseeno, kako in s čim se igrajo njihovi otroci.

Dobimo se v četrtek, 18. oktobra 2012, med 17. in 19. uro v Okoljskem centru, na Trubarjevi 50, v Ljubljani http://goo.gl/maps/zr1Ke

Več informacij dobite pri Nini Prešlenkovi na številki: 031 845 010, e-naslovu: info@ekoigrace.org in na spletni strani www.ekoigrace.org

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se