Print header

Vabilo na multimedijsko konferenco in posvet mreže »Prostovoljstvo v Mariboru«

Datum začetka: 6.12.2012
Datum konca: 6.12.2012

 Spoštovani,

lokalna mreža prostovoljskih organizacij »Prostovoljstvo v Mariboru« vas v četrtek, 6. 12. 2012, med 10:00 in 13:00, vabi v prostore MISC INFOPEKA, Pekarna-magdalenske mreže, Ob železnici 8, Maribor, na multimedijsko konferenco in posvet mreže, na kateri se bodo članice mreže in zainteresirana javnost lahko podrobno seznanili s strategijo prostovoljstva NVO v Podravju, ki je nastala v okviru čezmejnega projekta CITY VOLUNTEERS.

Strategijo bosta predstavila njen avtor dr. Andrej Fištravec in so-avtor Primož Jamšek iz Slovenske filantropije. Sledil bo kratek pretres strategije, njenih prioritet in ukrepov. Organizacije, ki se s prostovoljskim delom ukvarjajo, bodo tako imele možnost izraziti svoja mnenja in potrebe na področju prostovoljstva v MOM. Konferenco bodo spremljali tudi partnerji projekta iz Hrvaške. Delovni posvet mreže in multimedijska konferenca bosta potekala v duhu obeležitve Mednarodnega dneva prostovoljstva (5.12.).

Čezmejni projekt »City Volunteers« oz. »Mestni prostovoljci« je projekt, kjer se je Mestna občina Maribor v sodelovanju s tremi slovenskimi partnerji (Univerza v Mariboru, Zavod Antona Martina Slomška ter Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva) in tremi hrvaškimi partnerji

 V upanju na snidenje, vas lepo pozdravljamo,

 

                                                             Urška Breznik, v. d. direktorice                                                                                                        Pekarna-magdalenske mreže

 

 

 

 

 

 

 

 

(Mestna občina Varaždin, Avtonomni center ACT ter Zavod za zaščito in napredek človekovega okolja Franjo Koščec), odločila sistematično pristopiti k spodbujanju, promociji in razvoju prostovoljstva.

 

Rok prijave na posvet in multimedijsko konferenco je torek, 4. 12. 2012. Prijavite se lahko po elektronski pošti na infopeka@infopeka.org ali po telefonu 02 300 68 50, 041 481 246.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se