Print header

Pekarna potopis (potopisi, ki to niso): Gana

Datum začetka: 24.1.2013
Datum konca: 24.1.2013

Prostovoljke in prostovoljci MISC INFOPEKA te vabijo na prvi letošnji potopis, ki bo v četrtek, 24. 1. 2013, ob 18:00 v Galeriji na Koroški 18. 

V teh mrzlih zimskih dneh nas bo ponesel na tople planjave afriškega kontinenta. Med nalezljive nasmehe domačinov, navihane poglede otrok, ritme afriškega bobna in prijaznosti neznancev nas bo popeljala Ines Kavgić. Potopis bo temeljil na lastnih doživetjih, spominih in občutkih. Kot prostovoljka je tam preživela tri mesece, zato se bo s kritične note dotaknila tudi pomena globalnega prostovoljstva. Vstop je prost, kot vedno pa bodo na voljo tudi tematski prigrizki:)

Spremljaš nas lahko tudi na: http://www.facebook.com/pekarnapotopisi

Naveličani potopisov, ki delujejo kot TOP SHOP reklame?
Cikel predavanj PEKARNA POTOPISI zagotavlja več kot le slike sanjskih plaž z razgaljenimi telesi. Nadaljujemo z novim tipom potopisnih predavanj, katerih namen je privabiti širšo publiko in vzpodbuditi kritično mišljenje na podlagi izkušenj in videnj popotnikov. Potopisi predstavljajo prvi korak v svet rušenja individualnih predsodkov kot tudi družbenih stereotipov, hkrati pa s koristnimi informacijami spodbujajo mobilnost na naslednjem nivoju – ko potovanje dobi pomen in ko z njega prineseš več kot le porjavelo kožo.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se