Print header

Slovenska filantropija na Gorenjskem

Datum začetka: 19.2.2013
Datum konca: 20.2.2013

Slovenska filantropija bo v letošnjem letu opravila šest regijskih obiskov po Sloveniji, da se neposredno na terenu seznanimo z izzivi, s katerimi se srečujete prostovoljske organizacije v različnih predelih Slovenije, da spodbudimo in okrepimo sodelovanje s prostovoljskim organizacijami, da informiramo o novostih na področju prostovoljstva in tako soprispevamo k razvoju prostovoljstva v vaši regiji.

Zakaj bi se nam pridružili?

Številne organizacije prav zaradi prostovoljcev lahko uresničujejo svoje poslanstvo. Delo s prostovoljci zahteva posebna znanja in veščine, da ohranimo prostovoljce aktivne, jim ponudimo prijetno, učno izkušnjo.
Standarde delovanja in tudi obveznosti prostovoljskih organizacij od leta 2011 določa Zakon o prostovoljstvu, ki se bo letos nadgrajeval z nacionalno strategijo za razvoj prostovoljstva.
Ne pozabite, da lahko k razvoju prostovoljstva prispevate tudi vi.

O tem, kaj vse vam ponujamo, si več preberite tu.

Regijski obisk: Kranj, 19. in 20. februar 

S programom za prostovoljske organizacije začnemo v ponedeljek, 19. februarja, ob 16.  uri v prostorih Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1, 4000 Kranj. Drugi dan se dobimo na istem naslovu ob 16. uri.

Vabilo in program

Prijavnica

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se