Print header

17. Taborniški feštival

Datum začetka: 20.4.2013
Datum konca: 20.4.2013

Mestna zveza tabornikov Ljubljana, ki združuje vse ljubljanske enote - rodove, vsako pomlad pripravi sobotno srečanje - Taborniški Feštival, ko več kot 1200 tabornikov preplavi park Tivoli in se z več kot 40 delavnicami predstavi ostalim občanom. Vsako leto se nam pridružijo tudi prijatelji s policije, vojske, gasilci, gorski reševalci, predstavniki živalskega vrta in mnogi drugi iz raznih društev ter vladnih in nevladnih služb. 

Letos se bo Feštival, že sedemnajstič zapored, zgodil v soboto, 20.4., med 10. in 14. uro. Nanj so, poleg tabornikov in katoliških skavtov, vabljeni tudi vsi, ki bi se želeli družiti in spoznati taborniške aktivnosti. Med drugim veliko gugalnico, lokostrelstvo, vožnjo s kanuji, hojo po vrvi, orientacijo in še mnogo drugega.  

Ker je prostovoljstvo, na katerem temelji Vaše delovanje, osnova taborništva, Vas vabimo, da se oglasite na Taborniškem feštivalu, kjer boste morda dobili kakšne nove ideje, ali pa le pokramljali s taborniki in drugimi obiskovalci. Prepričani smo, da boste med mnogimi zanimivimi delavnicami v zabavni družbi preživeli odlično sobotno dopoldne.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se