Print header

Drobci solidarnosti med kupom igrač

Datum začetka: 5.4.2013
Datum konca: 6.4.2013

Se spomniš prijetnega občutka radosti ne le takrat, ko te kdo obdari, temveč tudi, kadar obdariš sam? Dajmo priložnost, da ob »Dnevu za spremembe«, ki ga koordinira Slovenska filantropija, v duhu medsebojnega povezovanja tudi naši mali korenjaki med brskanjem po kupu igrač odkrivajo drobce solidarnosti.

Skupaj z otroki se nam pridružite na ZOOPI-jevi brezplačni izmenjavi igrač. Prinesite igrače, knjige, družabne igre, zgoščenke s pravljicami in risankami, ki samujejo na policah in vas po tiho nagovarjajo, da so željne igre z novim radovednežem.

V petek, 5. aprila, med 17. in 19. uro nas najdete v pritličju Knjižnice Otona Župančiča na Kersnikovi 2 v Ljubljani.

V soboto, 6. aprila, pa bomo med 10. in 13. uro popestrili dogajanje na ljubljanski tržnici. Če nam bo vreme v soboto zagodlo, bomo smuknili v bibliobus, ki bo pripravljen čakal na mestu dogodka. V primeru močnega deževja sobotno druženje odpade. 

Na izmenjavi se nam bo pridružil dr. ZOOPI – mojster oživljanja otrokom ljubih igrač, zato ne pozabite s seboj prinesti tudi tistih igrač, ki potrebujejo popravilo in zdravila.

Starejši radovedneži lahko ta čas pobrskate med knjigami Knjižnice Otona Župančiča, ki vam jih bodo ponudili v nakup po posebnih solidarnih cenah, ali prisluhnete nastopajočim učencem iz OŠ Livada.

Veselimo se igrivega druženja z vami!

Več informacij:

Mateja Fajfar (041 991 382) / Jasna Možina (041 928 984)

info@ekoigrace.org / www.ekoigrace.org

 

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se