Print header

Očistimo Slovenijo 2012 - drugo srečanje

Objavil: Slovenska filantropija
Datum začetka: 12.10.2011
Datum konca: 12.10.2011

VABILO

Očistimo Slovenijo - očistimo svet!

Leto 2012 se nezadržno bliža. Takrat bo prišel konec sveta, kakršnega smo poznali. Ne, ne bo nam padel klavir na glavo. Skupaj bomo naredili konec brezglavemu izkoriščanju in "rasti" s simboličnim množičnim dejanjem čiščenja. Tokrat GLOBALNO!

Vse več nas je takih, ki vemo, da lahko delamo pozitivne premike, ne da bi spraševali za dovoljenje in pohlevno čakali nanj. Lanskega aprila je 270.000 Slovencev z lastnimi dejanji pokazalo, da so pripravljeni nekaj narediti za lepšo, boljšo, čistejšo državo. En dan je bil dovolj, da se marsikaj spremeni za vedno.

24. marca 2012 bo Slovenija ena prvih držav, ki se bodo v sklopu projekta Očistimo svet 2012 lotile odpadkov. Projektu se je do zdaj aktivno pridružilo že več okoli 60 držav, ekipa pa se oblikuje tudi v desetinah drugih držav. To bo največja okoljski projekt v zgodovini Zemlje!

Slovenija nima le talenta, ima tudi okoljsko in družbeno odgovornost in prostovoljsko kulturo. Pokazali smo, da se znamo tudi povezati. Vse te naše talente želimo v presežkih združiti v okviru projekta Očistimo Slovenijo 2012, zato

vas vabimo na drugo srečanje, ki bo
12. oktobra 2011 ob 16.30 v
prostorih ŠTUK-a na Gosposvetski cesti 83 v Mariboru.

Imate noro idejo, ki bi jo radi uresničili, želite popisovati divja odlagališča, pomagati pri organizaciji akcije v svoji občini, pisati tekste, ste mojstri v oblikovanju, prevajanju, v pravu, ali pa radi kofetkate z direktorji? Dobrodošel je vsakdo, ki želi na kakršen koli način postati del najbolj navdihujočega projekta na svetu ta hip. Veliko lahko prispevate tudi, če ta mail posredujete vsem, ki bi po vašem mnenju želeli pomagati.

Zaradi omejenih prostorskih kapacitet vas prosimo, da sporočite svojo udeležbo na info@ocistimo.si do vključno 8.10. 2011.
Skupaj nam bo uspelo!

Ekipa Očistimo Slovenijo 2012
Koordinator projekta:
Društvo Ekologi brez meja
E: info@ocistimo.si
T: 040 255 433
www.ekologibrezmeja.si

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se