Print header

Dobrodelni koncert

Datum začetka: 19.4.2013
Datum konca: 19.4.2013

Društvo PANTA REI pomaga pri zbiranju finančnih sredstev za nakup električnega invalidskega vozička - skuterja za svojo članico Almo iz Kranja. Znesek omenjenega skuterja znaša cca 2.000 €. Le-ta bo v veliki meri pripomogel k njenemu bolj samostojnemu in neodvisnemu življenju.

V ta namen pripravljajo dobrodelni koncert, ki bo potekal v Clubu EXTREME, Savska cesta 34, Kranj, v petek, 19. aprila s pričetkom ob 19. uri. Nastopili bodo Treća smena, Skarabeji in ŠeXpir band.

Društvo PANTA REI se iz srca zahvaljuje Clubu EXTREME za brezplačen odstop prostora ter vsem nastopajočim, ki se bodo v korist nakupa vozička odrekli vsakršnemu honorarju. 

Nakup vstopnic je možen preko interneta, na povezavi http://www.citykupon.si/index.php/dobrodelni-koncert-za-nakup-invalidskega-vozicka-v-petek-19-4-2012-ob-19-30-bodo-v-clubu-extreme-gostovali-bandi-treca-smena-ku-adn-skarabej-in-sexpir.html. Cena po tej poti znaša 4,00 €, ter na dan koncerta, eno uro pred pričetkom dogodka v clubu EXTREME, kjer bo cena vstopnice znašala 5,00 €.

Vljudno vabljeni!

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se