Print header

»PRINESI – ODNESI ZA OBNOVO IGRAL V MESTNI OBČINI MARIBOR«

Datum začetka: 21.6.2013
Datum konca: 6.7.2013

Evropska prestolnica mladih Maribor 2013 vas od 21. junija do 6. julija od 10. do 13. ure in od 16. do 20. ure, vljudno vabi na INFO točko EPM MARIBOR 2013 v ART KAMP. Glavni namen INFO točke bo zbiranje uporabnih predmetov.

V okviru Art kampa, ki ga že šestič organizira Narodni dom Maribor, pod okriljem Festivala Lent, bomo zbirali različne predmete. Podobno akcijo smo letos v okviru Evropske prestolnice mladih Maribor 2013 že uspešno izpeljali v sklopu Dneva za spremembe.
Prav vsak med nami lahko pobrska po svojem domu in prinese tisto, kar sam ne potrebuje več, morda pa bo s tem naredil veselje komu drugemu. Kdor pa bo na dogodku našel kaj primernega zase, bo za izbrano odštel 0,50 EUR ali po želji več in s tem prispeval za obnovo igral v Mestni občini Maribor. Naš slogan je »PRINESI – ODNESI ZA OBNOVO IGRAL V MESTNI OBČINI MARIBOR«.

Zbiranje uporabnih predmetov bo v Art kampu potekalo v štirih sklopih:
1.)Obleka naredi človeka. (21.6. – 24.6.)
Prinesite vaša stara  oblačila, ki jih ne nosite več, obenem pa obogatite garderobo s kakšnim 'novim-starim' kosom oblačila. Prav tako lahko prinesete obutev, modne dodatke in hišni tekstil. Prosimo, da so oblačila oprana in čevlji po parih.
2.) Kdor se šoli posveča, se iz dneva v dan veča. (25.6 – 28.6.)
Prinesite šolske potrebščine, ki jih vi ali vaši malčki ne potrebujejo več. Obenem pa lahko odnesete ravno tisto, kar vam bo v novem šolskem letu prišlo zelo prav. Zbiramo knjige, zvezke, barvice, pisala, ravnila, peresnice, torbe in ostale šolske potrebščine.
3.) Otroci so bogastvo staršev. (29.6. – 2.7.)
Prinesite igrače, otroško obutev in oblačila, otroške pripomočke, tudi zibelke in vozičke. Skratka, zbiramo vse, kar zadeva naše najmlajše, da jih z novimi-starimi stvarmi razveselimo.
4.) Povsod je lepo, a doma je najlepše. (3.7. – 6.7.)

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se