Print header

RaziskovalnI tabor "Kolesarske in sprehajalne poti v krajinskem parku Jeruzalem"

Datum začetka: 9.9.2013
Datum konca: 13.9.2013

Namen raziskovalnega tabora je pripraviti predloge za povezovanje Ljutomera in Ormoža s kolesarskimi in sprehajalnimi potmi preko Jeruzalema in izdelati predlog publikacije s predstavitvijo tras.
Pred odločanjem o najprimernejših trasah teh poti želijo organizatorji (Prleška razvojna agencija, Občina Ormož in Občina Ljutomer) posebej povprašati prebivalce, ponudnike in turiste/rekreativce o pogledih in prisluhniti njihovim predlogom.

Delo v skupini in na terenu bo potekalo po programu. Vse stroške tabora pokrijejo partnerske organizacije, zato udeležencem ni potrebno plačati nobene kotizacije ali katerih koli drugih stroškov, povezanih z bivanjem, prehrano ali transportom med potekom tabora. Udeleženci boste nastanjeni v Gostišču Vinski hram na Jeruzalemu v 2 in 3 posteljnih sobah, kjer boste imeli tudi vse tri dnevne obroke vsak dan med ponedeljkom in petkom od 9. do 13. septembra 2013. Za delo na taboru je priporočljiva (ni obvezna) naslednja oprema: kolo, športna oprema, prenosni računalnik, fotoaparat.

Število udeležencev tabora je omejeno na maksimalno 20 oseb.

Vsi zainteresirani ste vabljeni, da pošljete izpolnjeno prijavo na elektronski naslov goran@prlekija.com.

Nazaj | Arhiv

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se